629 41 61 16 oscar@ragafisioterapia.com
Fisioteràpia

L’origen etimològic de la paraula fisioteràpia prové de dues paraules gregues: physis (naturalesa) i therapeia (tractament), és a dir ‘tractament per la naturalesa’.

La fisioteràpia és la ciència mare sobre la qual se sustenten tots els serveis que oferim al centre Oscar Raga. Segons la Confederació Mundial de Fisioteràpia (WCPT), és el conjunt de mètodes, actuacions i tècniques que, mitjançant l’aplicació de mitjans físics, curen, prevenen, recuperen i adapten a persones afectades de disfuncions somàtiques o les que es desitja mantenir un nivell adequat de salut.

Fisioteràpia invasiva

Mesoteràpia

La mesoteràpia consisteix en la introducció via intradèrmica de medicaments homeopàtics. Es tracta d’un mètode molt eficaç per a solucionar problemes d’origen estètic com la cel·lulitis, trastorns circulatoris, etc… Ajuda a reduir el greix localitzat en determinades zones, activa la circulació de la sang i té un efecte reafirmant.

Se li atribueix un efecte en el tractament del dolor, agut i crònic. Els especialistes en medicina esportiva l’utilitzen per calmar el dolor produït per lesions esportives.

Més informació
Punció seca

La tècnica de la punció seca s’utilitza sobretot per al tractament dels punts gallet miofascials, una zona de contractura situada dins d’una banda tensa muscular. El punt és dolorós a la compressió i pot provocar dolor i limitació de moviment. El tractament es duu a terme introduint una agulla d’acupuntura en el punt gallet miofascial (PGM).

EPI ecoguiada

L’Electròlisis Percutània Intratisular (EPI) és una tècnica de Fisioteràpia que té com a finalitat restablir i millorar els mecanismes biològics de curació de les diferents afectacions dels teixits tous (tendons, músculs i lligaments). Així, l’esportista escurça el temps de recuperació i evita recaigudes.

  • Mínimament invasiva, inserció percutània sense incisió.
  • Es localitza el focus clínic mitjançat una ecografia i posteriorment s’elimina el teixit degenerat.
  • Activa la regeneració del teixit, com els tendons degenerats, els lligaments que no es curen, cicatrius, etc.
Més informació
Acupuntura

Milions de persones recorren a l’acupuntura com una teràpia alternativa per alleujar diferents afeccions i millorar la seva qualitat de vida.

L’acupuntura són un conjunt de procediments i tècniques en les que s’insereixen fines agulles a la pell, en determinats punts estratègics, amb l’objectiu de millorar una sèrie de patologies:

  • Dolors lumbars crònics
  • Osteoartritis de genoll
  • Mals de cap i migranyes
  • Síndrome del túnel carpià
  • Fibromialgia
  • Rampes menstruals
  • Dolors a nivell de coll, contractures
Fes-nos una visita!
Et resoldrem tots els dubtes que puguis tenir.